BEER

El concepte

Priorat, Garnatxa, Cervesa artesana, Passió i Llicorella.

Les interaccions entre entre aquests 5 elements sempre amb l’objectiu d’oferir un producte sorprenent, plè d’entusiasme.

????????

Notes de Tast de la Cervesa Sol de Priorat Collita 2014

La fase nasal destaca per tenir un color caoba fosc amb lleugers reflexes ambarins. Terbolesa lleugerament opaca amb escuma ataronjada, densa  i persistent. Bombolla petita i sedosa. En nas, les aromes de most es combinen amb fruits secs i mel. Pel que fa al gust, entrada en boca agradable. Recorregut en boca ràpid sense perdre el cos corpulent. Retronasal de fruits secs amb petits aromes d’avellanes torrades.  Els tanins del roure francès d’origen Allier deixen sensacions envellutades en boca i un volum perllongat. Cos ampli. Pas de boca llarg i retrogust afruitat, de fruites vermelles i melmelades. Final tranquil sense absència exagerada de carbònic. Cervesa ideal per acompanyar carns blanques amb complements suaus, beixamels,..

Composició

Malt d’ordi i flocs de civada (l’ ordi es deixa germinar fins que s’alliberen enzims del tipus α i β-amilases, que permeten transformar el midó en sucres fermentables) que posteriorment s’asseca en diferent grau en funció de la complexitat que es desitgi.

Llúpol, que permet aportar components aroma floral a part de la intensitat d’amarg. El llúpol també ajuda a estabilitzar l’escuma de la cervesa.

Most de raïm, que prèviament varem seleccionar la verema passada. Les vinyes de les quals s’ha extret el most estan plantades en costers de llicorella del Priorat. La idea era treballar amb un most certament concentrar en sucres i sobretot aromes que permetessin afegir més complexitat a la cervesa. Les aromes secundàries generades durant la segona fermentació en ampolla fan que la cervesa resultant sigui més complexa i harmoniosa.

Bótes de roure francès Allier; la criança de la cervesa (resultat d’una barreja de malts) base en bótes de roure, fan que es guanyi complexitat en boca, arrodonint, omplint i envellutant el paladar.

__________________________________________________________________________________________English version

The company

Priorat Grenache, craft beer, passion and Llicorella.

The interactions between these five elements always with the aim of offering an amazing product, full of enthusiasm.

Tasting Notes Sol de Priorat Harvest 2014

The nose stands out as a dark mahogany color with light amber hints.  Slightly turbidity with opaque orange foam, dense and persistent. Little bubble and silky. On the nose, aromas of grape juice combined with honey and nuts. As for the taste, pleasant on the palate. Middle palate without losing body stout. Finish with small nut aromas of toasted hazelnuts.  French tannins from oak barrels leave a  velvety feeling palate and a prolonged volume. Wide body. Fruity aftertaste of red fruits and jams. Peaceful end without excessive absence of bubbles. Perfect beer to accompany white meats with soft accessories, bechamel ..

Composition

Barley malt and oat flakes (barley sprout leaves until they are released from the enzyme amylase-type α and β, which can transform the starch into fermentable sugars) which subsequently dried in varying degrees depending on the desired complexity.

Hops, Allowing components contribute to floral scent of bitter intensity. Hops also help to stabilize beer foam.

Must of grapes, which we previously selected from the prior vintage. The vineyards from which the juice has been extracted are planted on the slopes of Priorat. The idea was to work with certainly must concentrate on sugar and especially aromas that can add more complexity to the beer. The secondary aromas generated during the second fermentation in the bottle makes the beer being more complex and harmonious.

 French oak barrels; aging beer (the result of a mixture of malt) base in oak barrels make gains complexity on the palate, rounded, filling and velvety palate.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: