FERMENTED IDEAS & Co

_MG_1232-BNEl Solà d’Ares inicia sus andanzas en 2007 de las manos de Antoni Sánchez-Ortiz con la elaboración de vinos, cerveza de mosto de uva y kombucha, la bebida fermentada de te; unido a una experiencia técnica y un entusiasmo que se refleja en la particularidad de su producto final. Compartimos el día a día de este proyecto joven con amigos y personas que participan de nuestra filosofía, año tras año. Cualquier persona con deseo de proyectar una idea puede formar parte de nuestro equipo durante una vendimia y sentirse parte de la sinergia del grupo de trabajo. Al mismo tiempo se ofrecen servicios de asesoría para emprendedores que  desarrollan también proyectos personales novedosos. Siempre desde un punto de vista técnico, avalado por nuestra formación como profesionales.

_________________________________________________________________English
The company begins his adventures in 2007 from the hands of Antoni Sánchez-Ortiz, making wine, olive oil and beer from grapes, combined with technical expertise and enthusiasm which is reflected in the uniqueness of their final product. The first matter is based on the Mediterranean triad grapes, olives and cereal. We share the daily life of this young project with friends and people who share our philosophy. Anyone with a desire to project an idea can become part of our team for a vintage (make your own wine, testing for improvement and feel part of the synergy of the working group).

At the same time we provide consultancy services in the vineyard and winery for other companies that also develop personal projects as we do. Always from a technical point of view, backed by our training and professional.

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